Werken met een aandoening - ontvang hulp van RSI-coach

CCZW-logo newWerken met een aandoening, zoals bijvoorbeeld RSI, blijft een actueel thema. Dit verdient meer aandacht en een professionele aanpak. Samen met andere patiëntenorganisaties neemt de RSI-vereniging deel aan het certificeringtraject voor (RSI)-coaches.
Om meer bekendheid te krijgen bij de werkgevers en werknemers is er nu de mogelijkheid voor een patiënt om tegen een laag tarief hulp te krijgen van een van de coaches. Heb je RSI of een andere aandoening en vrees je voor je baan? Of wil je graag van baan wisselen in verband met je ziekte? Meld je snel aan en ontvang professionele begeleiding en hulp.

Informatiefolder CCZW