Eerste RSI-Magazine van 2016 verschenen

Magazine 2016-1Net voor Pasen is het eerste nummer van het RSI-Magazine in 2016 verschenen. We hebben een andere vormgever en eindredactie, Stichting MEO in Alkmaar. De laatste jaren brachten we slechts twee Magazines per jaar uit, vanaf 2016 zijn dat er weer vier én in full colour. En natuurlijk staat het weer vol leuke en nuttige informatie. 

Uit het voorwoord van het nieuwe magazine

“In dit nummer bespreken we een proefschrift over zelfmanagement bij RSI-klachten en een onderzoek naar  het klachtenverloop bij RSI, twee jaar na het eerste bezoek aan de huisarts. Een lid van onze adviesraad  vertelt over een nieuw apparaat dat operaties kan voorkomen bij veel carpaal tunnelsyndroompatiënten. We hebben cijfers over de significante inkomenseffecten van leven met een chronische ziekte. We gaan zelfs de ruimte in, want ook daar ontstaan RSI-klachten. Maar je vindt nog veel meer, zoals informatie over het nut van ontspanning en het bereiken van ‘zen’ door ... te klussen(!)”

Wil je een exemplaar ontvangen of cadeau geven aan iemand met RSI-klachten? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je verzoek. Of word lid en ontvang (zonder bijbetaling) de laatste twee en alle volgende nummers automatisch in je brievenbus. Het volgende RSI-Magazine verschijnt in juni.

 

Steun RSI-vereniging

Nog geen lid?